Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když jste ty soudky naplnil najednou, švestky důkladně pomačkal a zalil vodou tak kvašení někdy proběhne velmi rychle. A při těch 8°Bx už žádnou divočinu očekávat nemůžete - už to jen pomalu dokvašuje.
Hodně záleží jaká byla cukernatost ovoce. Dá se předpokládat že dost vysoká, takže je možné, že to díky obsahu alkoholu už kvasit nebude. Hlavně v chladnu.
(Z 1kg cukru se získá 1l 50% destilátu a na míň než cca 4°Bx nevykvasí skoro nic. Tak si spočítejte jestli má význam dělat nějaké zásahy).
Ale míchat to nemá význam.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika