Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já nejsem znalec slivovice abych mohl radit. Ale ty dubové třísky bych taky příliš nedoporučoval. Dub obsahuje množství tříslovin a určiě to není nic příjemného na chuť. Leda s toho vyrábět tonik nebo acylpirin :-)  Ty dubové sudy na whisku se dělají ze dřeva které je nejprve několik let na vzduchu a třísloviny se z něj deštěm vyplavují. Potom se z vnitřní strany vypalují (luby na sudy, které dnes koupíte se jen ohýbají v páře, pokud vím).  Pak je v něm nějaké to portské nebo sherry atd...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika