Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nepochybně to tak je, ale kvašení se také mohlo zastavit nevhodnou teplotou, stále máme ve sklepích plus mínus 15 °C. Ale v této době by měly být všechny loňské kvasy zpracovány. Souhlasím s názorem, že švestkový patří mezi nejstabilnější, ale prodlužování doby jeho zpracování k lepším výsledkům rozhodně nevede a navíc destilát ztrácí prokazatelně ve vůni. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika