Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to uvedené v předchozím odkaze - nejsou rozebíratelné. Nicméně zatím jsem neměl potřebu je brousit, nemají se jak ztupit. Naostřit je můžete ale i složené,  a nebo rozebrat tak, že odvrtáte nýty, nabousíte a pak spojíte šrouby. Jejich cena je něco přes 200 Kč, takže jich můžete zničit 10 (což se vám za život asi nepoštěstí), abyste se dostal na cenu těch "supernůžek" předřečníka.

Dříve jsem používal dvoubřitové, ale nikdy se mi nestalo, aby se celkem záhy nevyviklaly nebo neztupily. Je pravda, že nikdy jsem nešel do takových, jejichž cena je několik tisíc, protože na superkvalitu a nezničitelnost nevěřím. Zatím jsem se nesetkal s výrobkem (ať už jde o jakýkoli obor), u kterého by vysoká cena znamenala řádově větší výdrž. Proto jsem na doporučení skončil u těchto levných nůžek, které mají zatím bezkonkurenčně nejlepší výdrž a funkčnost, a ač mám v šuplíku i několik typů dvoubřitových, už po nich nesáhnu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika