Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Roubovacím nožem se dá očkovat pouze forketovým způsobem, kdy nepotřebujete ten tupý nos na vychlípení kůry v T zářezu. Očkovacím nožem se dá roubovat, pokud Vám nevadí o trochu kratší přímá část ostří. Mražený nerez je výborná věc, pokud jej správně naostříte, úžasně dlouho to ostří vydrží. Na druhou stranu mám i zavírací nůž (jedno ostří roubovací a druhá čepel očkovací) z uhlíkaté oceli, kde je nutné před každým dnem práce ve školce obtáhnout ostří na belgickém mramoru a hlídat jej proti zreznutí, ale dává ještě čistší řez než nerez.

Nůžky si pořizujte postupně. Nejprve si kupte ty dvojsečné, s kterými se dá dělat většina věcí. Pokud budete vědět, že máte moc důležitých úkonů a potřebujete na pomocné práce druhé nůžky, pak si pořiďte ty dvojsečné light. Ja s těmi lehkými například vystřihuji klemátis, aj. popínavky bez strachu, že kousnu do drátu a budu muset hned brousit. Nebo s nimi odstrřihávám kořínky a nať při čištění česneku. Jednosečné nůžky mají své speciální oblasti použití (např do růží) nebo pro velmi měkké materíály, které by se při větší vůli mohly slisovat (tzv, žvejknout) mezi čepele dvousečných nůžek (sklizeň bylinek, zastřihávání bylinných výhonů,...). 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika