Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vloni jsme pořídili zahradu v osadě a soused mi nabídl k vyzkoušení své 3 různé rýče Fiskars a měl jsem možnost si je pořádně odzkoušet při rytí.
Jeden byl klasický, druhý ergonomický a třetí teleskopický. Musím říct, že ani jeden mě nenadchnul tak, abych si ho pořídil. Ten teleskopický se navíc viklal, což mi bylo nepříjemné. Poté jsme od toho samého člověka dostali nějaké staré nepoužívané zahradní nářadí mezi kterým byl i rýč. Klasický s dřevěnou rukojetí. Rýč je rovný a ocel je celá hladká stříbrná – nevím jestli to je nerez nebo chrom, ale každopádně je to hladké.
Na rovinu – práce s ním je mnohem příjemnější než z kterýmkoliv Fiskarsem. Docela jsem se sousedovi divil, že tento rýč odložil a preferuje Fiskars, ale mě teda pasuje ten „klasický“ rýč mnohem lépe. A stejný pocit měla i manželka, která taktéž Fiskarsy vyzkoušela.
Po přečtení hodně diskuzí a fór a i po této své zkušenosti řadím výrobky značky Fiskars mezi tuctové zboží s výborným marketingem (aspoň v ČR) a tomu odpovídající cenou, která s užitnými vlastnostmi nemá vůbec nic společného.
Jinak řečeno Fiskars vidím jako hodně předražený.
Myslel jsem si, že aspoň jejich sekery jsou top, ale tam je to to samé v bledě modrém. Když jsem viděl známého sekeru fiskars, jak má dokousané ostří, nevěřil jsem tomu a to s ní měl udělané jen málo. Dokonce mojí kolegyni z práce (tedy ženě) se podařilo násadu u sekery Fiskars zlomit. Se značkami jako Wetterlings, Hultafors nebo Gränsfors bruk se to nemůže srovnávat.
Tím nechci na značku Fiskars plivat – to ne. Je to docela kvalitní nářadí, ale za neodpovídající cenu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika