Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nechtěl bych zabřednout do diskuse na téma babky vs nedohub, ale důvodem pro růst těch babek asi nebude ta mulčovací kůra. U mulčovací kůry je typická třeba třepenitka, nebo při troše štěstí smrže, ale babky jsem na vlastní oči růst z kůry neviděl. Každopádně jak už bylo přede mnou napsáno, pokud je to babka, tak na její jedlost ta mulčovací kůra nemá podstatný vliv.

Jinak k nedohubu... kdysi dávno jsem od houbařů dostal radu, že jakmile se na plodnici suchochřibů (a netýká se to nakonec jen jich), nevyskytují žádné šedavé až bělavé flíčky podbné plísni, pak je to v pořádku. Vykrajování nemá smysl, protože pokud je houba již napadená, tak je napadená celá, jen to ještě není vidět. Celou dobu se tím řídím a na obtíže jsem nenarazil. Ono ohánět se karcenogenitou apod. je dneska docela módní. Nikdo to těm plísním nebere, je halda látek, které nemáme prozkoumané, ale mnohem více bych se bál alergií, protože ty umí řada plísní na 100%.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika