Spoľahlivá farmárka



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
host - 211.98 (?) 
1.12.2013 10:04
Už jsem Vám to 50x vysvětlil a zase. Proč tady budu řešit gude, hechta, 560, 5000 a co ještě vymyslíte. Dotaz je naprosto jasný!
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 140.103 (?), 1.12.2013 15:48

Dotaz byl jasný, proto píšu čeho bych se vyvaroval, vy mě napadnete s tím, že každá dnešní pila je ze slitiny, když vám postnu foto kde se na 99% o elektron nejedná, rázem se vykrucujete názvem diskuze.

V dnešní době kdybych šel kupovat farmu a požadoval spolehlivost, pak šáhnu jasně po japonci jednoduchá volba, profi za cenu farm nebo dokonce cenu hobby. Na slovensku ale prd, tam nemají podporu, tak si musíte koupit to, co vám doporučí zdejší prodejce. O tom netřeba diskutovat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 191.186 (?), 1.12.2013 16:02

Proč se rozčilujete? Vy nerozumíte dotazu?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 179.53 (?), 1.12.2013 16:36

toho japonca viete zdvovodnit?..casto chodim na sutaze drevorubacov..ziadny japonec tam nikdy nebol..len HQ, Stihl,Dolmar, SOLO, Jonsered... keby boli taki dobri aj japonci v profi tak od toho musia mat odvodene aj farmarky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 42.21 (?), 1.12.2013 16:45

Mozno by som vysvetlenie mal :-) Ale jedna sa iba o cisto moje myslienkove pochody. Konkretne v Japonsku sa viac uzivi pila fararka, ako velmi silna profi tazobna pila. Uz len z dovodu, ze Japonsko ako ostrovna krajina ma prilis malo vyzreteho lesa aby prevadzalo nejaku naozaj ekonomicky zaujimavu tazbu. Tam je kazdy strasi les uz viac menej chraneny a naozaj prastare stromy su takmer predmetom uctievania. Takze podla mna sa viac sustreduju na vyvoj pil maleho a stredneho vykonu, ako vysokovykonnym pilam. Na TIMBERSPORT sutaze nechodim a ani ich nesledujem inak, ale nezda sa mi, ze by tam boli kategorie stredne a amlovykonnych pil. :-) 

Jedna sa vyhradne o moju UVAHU, nie prezentovanie overenych faktov o absencii japoncikov v Timbersporte. :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 179.53 (?), 1.12.2013 16:55

Timbersporte?..tu nejde o tuto sutaz co patri Stihlu... tam nie su realne pouzitelne pily..ja hovorim o praci v lese a sutaziach na vsetkych urovniach jak v SR tak aj CR a aj federalne. japoncici nemaju tradiciu a tym nemali ani vlastny vyvoj..chytili sa len toho co sa v Europe vyrabalo. k tym japoncom..keby som bol dobry technologicky vo farmarkach tak urcite ked uz som dal peniaze do vlastneho vyvoja tak to urcite prenesiem aj do kategorie kde sa pily pouzivaju najviac a su na ne vynakladane ovela vacsie zataze.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 42.21 (?), 1.12.2013 17:03

:-)  Chapem, naozv Timbersport som pouzil len preto, lebo pre mna zosobnuje vsetky drvostepske sutaze :-) pre nic ine. A ako som uviedol, je to iba moja uvaha. A napadla mi este jedna mozna pricina. U nas japoncici nemaju tradiciu, preto sa na sutaziach pouzivaju hlavne nam naozaj zname znacky hlavne europskeho povodu. Inak by sa asi ukazali aj americka a kanadske stroja, napriklad McCoullogh (ci ako sa to pise) Poulain a dalsie o ktorych asi u nas este nikto nepocul :-) Ale za velkou mlakou su popularne, len sa bezne nevyvazaju. :-) Ale s touto debatou sme v tomto vlakne uz naozaj velmi OT :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 179.53 (?), 1.12.2013 18:37

bezne sa nedovazaju?...su na trhu ale nikto o nich ani nevie... Poulan pro by mali robit HQ dealeri lebo je sucastou koncernu HQ a McCoulloch vykazuje na SVK asi 100 predajcov a servisnych miest. Keby ste si pozreli katalog Oregonu tak dodavaju pre 86 vyrobcov alebo montaznikov na celom svete... a to su akoze znacky..nehovorim o azijskych skladackach. Ale celosvetovo uznavana kvalita je v tradicnych europskych znacach. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Baca - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (106) - 42.21 (?), 1.12.2013 19:06

McCoulloch a Poulan u nas predavane nie su tie, co sa predavaju (a kedysi aj vyrabali) za mlakou :-) To co sa predava u nas je viac menej rovnaka sracka ako Einhell ci ktorakolvek cina (aj ked maju o nieco vyssie ceny) Povodne fabriky su uz podla mna za mlakou sucastou nejakych "koncernov" a vyrabaju sa v cine s cinskymi normami. Vraj (iba co som postrehol na forach v usa a kanade - nie som dobry anglictinar) znacky McCoulloch Polan a Homelite sa v USA a Kanade predavaju v absolutne inej kvalitativnej a samozrejme aj cenovej kategorii ako inde vo svete. Viem, ze Homelitky sa v polovici 70tych rokov dostali aj do nasich lesov a vcelku si ich drevorubaci chvalili, Vysokoobejmove pily tychto znaciek ale stare aj 40 rokov dodnes pouzivaju drevorubaci v USA na skevojovce obrich rozmerov so sialenymi listami aj cez dva metre dlhymi, lebo dnesne pily to vraj neutiahnu.  Ale sme tu mimo temy s touto debatou!!! 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 179.53 (?), 1.12.2013 20:47

originalna americka webovka v plnej ponuke aj u nas... vami menovane znacky su uz po zenite svojich kvalit... preto tenustup jak a EU tak aj v USA. Mozno kedysi patrili tam kde boli ale dnes???

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika