Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak zde napsal ´texi´, také bych nejdříve zkusil jinou svíčku. Vyměnit hned, když nestartuje, při zahřátém motoru. Pokud to pomůže, je na nějakou dobu vyhráno.

Před pár lety jsem měl stejný problém se stejnou pilou.

Za nějakou dobu ale pila zvýšila spotřebu paliva, prostě žrala jak... Zkusil jsem vyčistit karburátor a vyměnit membrány. Nepomohlo, víc jsem do toho nevrtal, vyčistil od pilin a mazal s ní do servisu. Tam s tím také pár dnů nemohli hnout, pomohlo až čištění ultrazvukem, nějaký "externí" spolupracovník měl zřejmě doma UZ vanu většího výkonu, než jsou dnes už běžné, ty levné na trhu.

Letos zkouším HQ136 ještě na nějakou dobu zachránit, po 15-ti letech je pokles už tak malého výkonu znatelný. Nejsem žáden profík ani servisák a generálku řeším z větší části nákupem neoriginálních dílů. Jinak by se ten pokus nevyplatil, vzhledem k ceně origo dílů. Můj odhad: nejméně 250% předražených...

Na tomto fóru je pár lidí znalých problematiky, s dlouholetými zkušenostmi. Nejméně dva z nich jsou schopni a hlavně ochotni se podělit o poznatky z praxe, vysvětlit nám domo-samouko-prasato jak co funguje, co s čím souvisí, kde může být problém.

Díky jim za to!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika