Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Těch 45 minut je psáno s nejsilnějším akumulátorem AP300, který má kapacitu 6 Ah. Vy uvádíte AP160 a ta má 4,5Ah. A navíc MSA 200, ani podle mých osobních zkušeností s oběma pilami, s AP160 spolehlivě nefunguje. Tento akumulátor ji prostě dává málo šťávy, aby motor mohl jít na plný výkon. Pro MSA 200 je vhodnější použití AP180 a nově AP300. Akumulátor AP160 je plně dostačující pro pilu MSA160.

Ale jinak ten motorek 300W, jak tady někdo spočítal, docela v té pilce pěkně funguje že? Je zajímavé, že její řezný výkon je porovnatelný s malými benzínovými pilami a dokonce je porovnatelný s 2kW elektrickými pilami. Ale to je jen můj osobní názor a názor vlastníka několika pil a dokonce i obou těchto aku pil. Samosebou ten, kdo je zvyklý řezat třeba s MSA362, tak tomu se bude zdát, že se Aku pila v řezu trápí. Díky špičaté liště se zápich dá udělat s prstem v nose a pro tesaře na krovy nebo na stavbu pergoly je to ideální pomocník.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika