Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Solo má v návodu zajíždění 1:25, Dolmar s úplně tím samým motorem 1:50 takže tvrzení o návodu vám malinko hapruje. Jak je možné, že jeden jak vy říkáte konstruktér doporučí A a druhý B když se jedná o totožné motory???

Já zajížděl 4 hitachi, 6 čínských pil, 4 husqvarny, 2 stihlky, 3 sola, vždy jsem podle rad svého servisáka i vlastních zkušeností se zajížděním na začátku přimazal a nikdy žádný problém. Tata dodožel návod, ale bylo léto a hned první den zadřel. Pak samozřejmě reklamoval a chtěli to hodit na něj, musel složitě dokazovat přes rozbor benzínu a znalce, že to byla vada výrobku no zkrátka neskutečné tahanice a hádky jak říkám dodržel "návod", on ten návod je kolikrát neúplný, můžese ztratit něco v překladu, třeba od japonců jsem dostal návod na jedné A4 abych aspoň věděl jak se výrobek jmenuje a jaký má obsah, tím věškerý návod končil. Návod je orientační brožura nic víc. Ten kdo chce striktně dodržovat návod protoho se tisknou ty imbecilní odstavce o nezavírání dětí do mrazničky a nesušení zvířat v mikrovlnce, normální člověk uvažuje sám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika