Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak především vám bych doporučoval si nastudovat něco z reality a používání olejů. Když už se tady oháníte znalostí a informacemi. Jak zde tak i na energoportále je těch diskuzí několik a jsou doplněné reálnými fakty včetně výše případných pokut a pravomocí kontroly. Rozložitelnost minerálu je samozřejmě neprostá a poměrně dobře ověřená hovadina. Občas se to někdo pokouší šířit jako omluvu před vlastním konáním. Nevymlouvejte se na motorové vlaky ani na nějaký kšeft výrobců. To jsou výmluvy hodné malého nerozumného děcka.

Řada profíků, když už chtějí mermomocí uspořit na úkor ostatních, tak alespoň používá friťák. Pokud řežou často, tak se čerpadlo pravidelně proplachuje novou dávkou.
To že se maže řetěz minerálem je holt realita. Někomu to vadí, jiným je to fuk a jsou rádi že uškudlí nějakou tu korunu.  On se svět kvůli tomu nezblázní a lidstvo nevyhyne. Ti rozumnější si minerálem pilu jen propláchnou. Nebo použijí kvalitní bioolej a taky nemají problémy. Naposled tady před několika dny psal pán v nějakém vláknu o Montfieldu: má MS180 a 9 let používá výhradně bioolej bezproblémů... 

Akorát co mi hlava nebere-když už jsem takový trouba a mažu minerálem, porušuji nějaký ten zákon a vyhlášky, dělám něco co dělat nemám a zasviním své okolí -tak proč proboha se tím ještě veřejně chlubím a vytahuju? To je jako nějaké hrdinství ukazovat jak škudlím každou korunu jako nějaký ubožák? Nebo jak porušuju zákon? Nebo je to jen obyčejná hloupost a tupost?

Nezlobte se na mě ale fůra lidí si začíná dávat bacha na své zdraví a životní styl. Začíná to všelijakým nesmyslným bio a přírodním a živou kulturou a bylinkami konče. Nevidím jediný důvod proč mávat před očima červeným hadrem, snažit se je rozzuřit a dávat jim najevo jak dělám pravý opak a ještě jim kazím životní prostředí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika