Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím si, že je to ta pila co byla na RAPEXu označena ve více zemích ke stažení z evropského trhu. V kamenné prodejně by jste tedy na ni neměl narazit ani náhodou. Je pak ale problém, že likvidace nebezpečného výrobku něco stojí, zatímco prodej i pod cenou na různých aukčních portálech a v komisních prodejích zmenší utrpěnou ztrátu (i riziko, že to někdo prostředníkovi omlátí o hlavu, nebo bude chtít výrobek vrátit).

Tedy a proč je na Rapexu? Protože má madlo příliž blízko krytu motoru a pro běžnou ruku evropana v ochranné rukavici je tam málo místa. Druhou vadou je, že má málo citlivou brzdu při zpětném vrhu. Pokud někdo zjistí, že jisté díly jsou rozměrově totožné se stsršími značkovými pilami, může to být alternativním zdrojem náhradních neznačkových dílů (například pístů). Jenže poměr výtěžnosti a nepotřebného balastu může a nemusí být zajímavý. Rozhodně bych ale bez znalosti takovou pilu nekupoval dřív než ji budu mít na stole rozebranou (samozřejmě cizí...).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika