Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O jaké té samé pile mluvíte, píšu přece o změnách, vy to nečtete??? I na oficiálních stránkách snad máte 560 2x, stejný název, jiné pily s inovací.

2-3 roky je standardní doba ladění. Pokud chci vyladěnou pilu, nemůžu si kupovat čerstvé novinky, pokud vím, že pile budu dávat denodeně zabrat. Stihl 661 stahování výroby skrz vadné šrouby a netěsnost klikové skříně. Stihl 261 jehlové ložiska. Solo 681 inovace na AV.  Dolmar 7900 praskání pružin, opět inovace.  Dolmar 5000 protáčení ložisek - inovace Dolmar 5105 kde máte zesílené kartery z váhy 5,1Kg - rázem 5,7Kg. Stihl vylepšoval 362, aby vůbec trochu konkuroval hned 3x. Mám úplně první verzi 560 a normálně mi funguje a fungovat bude, všechno je to závislé od zátěže, když chci robustní stroj, typu kovadliny, stačí si ho u konkurence koupit. Husqvarna vyrábí moderní špičkové našlapané a obratné pily,  ne krabice od bot. Pokud požaduji po pile pouze spolehlivost, musím si koupit starší vyzkoušenou pilu s naddimenzováním a dostane se mi spolehlivost. Pokud lehkého, mrštného a obratného dravce na odvětvování, nesmím pak bečet u novinky na které se samozřejmě můžou vyskytnout dětské nemoci. Jelikož měl pán už dvě, just bych mu doporučil právě podobnou se zesílením a vyztužením se kterou má zkušenosti a ví do čeho jde, pokud nebude spokojen ani s poslední verzí, ležáků s obratností "ala kovadlina" jsou všude plné regály. Potřeba vědět před nákupem co chci, požaduji a potřebuji, je základ spokojenosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika