Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Výkon/obsah/váha je zadavatelem vhodně zvolen, jen mi chybí kvalita, plasty na Solo v hoby a farm kategorii jsou měkčené a úplně jiné než na profi, což třeba u hoby stroje 643ip dělá po čase problém i u mírně menšího mazání, měkčený plast co doléhá na lištu se ošoupe a olej protíká skrz, zabránit se tomu dá když se tento kryt něčím zakytuje, zapění apod., aby doléhal na lištu, ale když si to srovnám s konkurencí (např japoncem), kde je z každé strany plech, tak musím konstatovat, že je to jak nebe a dudy, kvalita úplně někde jinde. U profi Sola dekl řetězky tvrzený plast a ne parodie, kvalitní velký moderní filtr atd. Solo hoby a profi je prostě rozdíl jako prase.

HQ 55 souhlasím je to dinosaurus a i kdyby byl spolehlivý jak chce, dnešní pilky jsou úplně někde jinde v řezném výkonu, akceleraci, obratnosti, váze, vibracích a dalších věcech, že pak jakákoli spolehlivost postrádá lesk.

Dneska koupit nějakou kvalitní farmu za dobrou cenu je skoro kumšt, ale naštěstí ještě pár výrobců nešidí a kvalitu nabízí už od hoby.

V podobném výkonu, obsahu zvolených pil u renomovaných značek za tu cenu ale prostě nic nekoupíte, vše je o řád dražší, takže těžko radit.

Za podobný peníz do těch 10k se dá vybírat pouze u Bédě, Dolmaru a mezi japoncema, kteří mě po prvotních obavách vyvedli z omylu, mám od japonců už foukač, křovinořez a dvě pily a všechno šlape bez jediné opravy, takže servis nebyl potřeba. Když si připlatím na Stihl a HQ dostanu špičku, na všechno ale nepotřebuji profi stroj a pak na řadu přichází přepočet výkon/cena a tam už se já osobně japonců nebojím a dokonce jen tak z prd...   plánuju na vyzkoušení zakoupit i Hechtku 956, po zkušenostech s hoby Solem a HQ mě zájímá, co dostanu za polovinu ceny.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika