Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte pravdu a hlavně odborníků, což na "ceskazahrada", určitě jsou! Pravděpodobně viděli píst po dvou letech provozu v profi zátěži a nutně museli skonstatovat, že byl špatně zaběhnutý! Ty "drážky" tam byly stále! A válec to drážkování může mít tak jedině u značky kterou prodávají, ostatní výrobci ho mají potažen buď tvrdokovem, nebo Nikasilem!

Jací jsou to odborníci, o tom svědčí jejich návody na práci s ŘMP, už jen startování mluví samo za sebe! Kupříkladu startování mezi nohama! Navede vás do postoje "plameňáka", tedy na jedné noze!       " Zadní rukojeť dejte mezi stehno levé nohy a koleno pravé nohy "!!!   Způsob, u nás zakázaný a při tomto postoji, vysoce nebezpečný! Máte dvě možnosti, buď stát na jedné noze, nebo se nepřirozeně nahrbyt!   Startováním studeného motoru dle jejich návodu, dosáhnete většinou jen zahlcení motoru palivem! 

Nejlepší způsob "záběhu" pily tu byl popsán tolikrát a stále to nestačí! Řezáním, nejlépe, měkkého dřeva o průměru do poloviny délky lišty!

Radek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika