Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hej, to máte pravdu. Kde ale píšu, že pila snese půl roku starou namíchanou směs??? Ošéfovat si kvalitní palivo není problém - samotný benzín v plastovém kanystru vydrží půl roku bez problému, na řezání se míchá vždycky čerstvá směs - míchat se dá i malé množství (olej přesně dávkovat stříkačkou). Před uložením pily se nádrž vyleje (a použije jinde, třeba v křoviňáku) a motor nechá dojet do sucha. Nevidím v tom problém :-)  Když už jste nakousl katastrofické scénáře, tak na krásnou pilu z půjčovny vám může spadnout strom - a máte vyděláno ;-)

2 Andy: Jedna z možností za 6000 je třeba MS 180, do sadu celkem šikovná - to opravdu není o řezání se šmejdem... PS: Ještě jednou si přečtěte můj první příspěvek, tam je pořadí jak bych řešil potřebu pily... Je to jen můj pohled na věc a nikomu ho nevnucuju. Kdo má radši běhání do půjčovny, tak mu to nevymlouvám :-) Gl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika