Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale co je to lepší olej. Podle ceny to nemusí být vždy pravda. A někdo tu psal, že plná syntetika být lepší nemusí. Olejů pro závodní motorky je spoustu, ale vybrat ten pravý pro pilu je trochu problém.

Např. Repsol Moto Competicion 2T - Specifikace: API TC+, JASO FC, TISI-1040, Honda spec. Speciálně vyvinuto pro vysokootáčkové motory určené pro závodní nasazení. Cca 290,-Kč

Texaco Motex 2T SX - Plně syntetický biologicky odbouratelný motorový olej vhodný do vysoce výkonných dvoutaktních motorů závodních motocyklů. Má výbornou teplotní stabilitu, poskytuje výbornou ochranu a snižuje množství emisí. Specifikace: API TC+, JASO FC, ISO EGD CEC–L–33–A96. Cca 320,-Kč

Valvoline Durablend 2T - Specifikace: ISO-L-EGD, JASO: FC, API: TC, Valvoline DuraBlend 2T je syntetická směs 2-taktního oleje s nízkou kouřivosí pro vysoké zatížení 2-taktních motorů. Splňuje požadavky všech významných výrobců motocyklů. Olej je předředěný pro dosažení snadné rozpustnosti v pre-mix systémech. Valvoline DuraBlend 2T zajišťuje optimální výkon motoru, udržuje ho v čistotě, chrání kroužky proti zapečení. Dodržujte mísící poměr palivo/olej dle specifikace výrobce motoru, maximálně do 100:1. Cca 190,-Kč

Valvoline SynPower 2T - Specifikace: ISO- L- EGD, JASO: FC, API: TC , Valvoline SynPower 2T je plně synthetický 2-taktní olej s nízkou kouřivosí pro vysoké zatížení, který je vhodný pro všechny 2-taktní motocyklové motory. Převyšuje nejnovější požadavky výrobců (OEM) dle specifikací ISO, JASO, TISI, Piaggio atd. Valvoline SynPower 2T zabezpečuje vynikající mazání motoru v nejtěžších provozních podmínkách. Olej je předředěn pro snadnější míchání, je vhodný pro olejový vstřikovací systém. Valvoline SynPower 2T vytváří silný olejový ochranný film proti korozi a opotřebení. Dodržujte mísící poměr palivo/olej dle specifikace výrobce motoru, maximálně do 100:1. Cca 280,-Kč 

Mobil 1 Racing 2T - Specifikace: API TC, ISO E-GC/E-GD, TISI, JASO FC. Plně syntetický olej vyjímečné jakosti určený pro dvoudobé motory vysoce výkonných motocyklů. Je doporučen nejen pro cestovní, ale také dráhové a terénní závodní motocykly, sněžné skútry a motorové pily. Je ideální pro aplikace, které vyžadují oleje tříd API TC nebo JASO FC. Odstraňuje problémy s tvorbou úsad na pístu a zapékáním pístních kroužků při současném zabezpečení maximální ochrany proti korozi.
Zamezuje zaolejování zapalovacích svíček a vniku samozápalu před zážehem.
Speciální vyvážené složení přispívá ke snížení kouřivosti a snižuje tvorbu úsad v kanálech a tlumiči výfuku, (což jsou časté problémy při používání běžných olejů pro dvoutaktní motory).
Olej je vhodný pro použití v samostatných vstřikovacích nádržkách.
Přítomnost "rozpouštědla" v rámci souboru přísad zajišťuje dobré promísení oleje s palivem a zabraňuje případným problémům s oddělováním oleje od benzínu. Cca 340,-Kč.

Poradí mě někdo? Ceny jsou z internetu. Pro olej Stihl stále nemohu najít specifikaci. Opravdu jí nikdo nezná. Je to škoda, že ji neudávají. I na tom Castrolu co prodávají v OBI je specifikace uvedena.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika