Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Co se týká zeleně kterou jste uvedl, tak v TEPELNě upravené formě se s velkou pravděpodobností nejvíce konzumují merunky. Když jsem kdysi studoval různá složení želírovacích přípravků, v některých byl obsažen rostlinný olej a ten je pro uvolnění provitamínu A důležitý. Ale i když v tom vašem žádný tuk obsažen není, napraví to vepřový řízek s bramborem a merunkovou zavařeninou. A nebo chleba s máslem a marmeládou. I když to bude tukový rohlík bez másla, máte na vstřebání také šanci. :-)
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika