Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle popisu nelze říci, že se meruňka už neprobudí, chce to ještě trocha trpělivosti.Klejotok je známkou blíže nespecifikovaného vlivu.Primárně ale stromek neohrožuje.Dále je vidět, že kůra stromku je stále pružně napnutá, neseschlá.Takže v ní míza je!

Stromek ještě nestačil řádně zakořenit, a zřejmě si loni nevytvořil ani dostatečné množství zásobních látek aby mohly loňské pupeny vyrašit.Takže bych počkal, až kořeny dostatečně zakoření, a pak může stromek eventuálně rašit ze spících pupenů, kterých má meruňka v kůře habaděj.

Až se tak stane, pak bych vybral nejvhodnější buď:1)abych z níže položeného zapěstoval nový terminál a korunku.                                   2)abych z výše položených zapěstoval kosterní větve.

ps: sváteční pěstitelé si myslí, že když ten cererit vypadá jako bílé pilulky, tak stačí přihodit hrst těch cetlí, a stromek(ať už je příčina potíží jakákoli)se uzdraví ;)je to zažitý omyl, a čerstvě vysazené, nezakořeněné stromky hnojit netřeba.Lépe je připravit vylehčenou výsadbovou jámu např.i se zásobním hnojením s nejméně půlročním předstihem.   

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika