Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Světlo, teplo - rozhodně ano. To jsou ovšem faktory pěstitelem těžko ovlivnitelné.
  Se zálivkou to není jednoznačné. Voda je samozřejmě nutná pro fotosyntézu, pak taky kladně ovlivňuje velikost, chuť a šťavnatost plodů. Co se týče obsahu cukru, u stromů ve velikosti, kdy jsou využitelné na kvas, zálivka cukernatost (vyjma extrémních poloh) příliš neovlivní. Naopak, teoreticky vydatná zálivka a ovlivnění šťavnatosti sice zvýši množství ovocné hmoty a trekutost kvasu, ale procentuelní (ne absolutní) obsah cukrů naředěním rozpustných složek může dokonce poklesnout.
    Určitě bych nezapomněl na přihnojení začátkem a v průběhu vegetace

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika