Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                     
host - 121.136 (?) 
28.9.2010 23:18

1500m2s křovinořezem?pravidelně?:-D

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 204.98 (?), 18.2.2011 18:00

Mám křoviňák Stenson od loňského jara a problém jsem žádný neměl. Jak jsem četl příspěvky, negativní zkušenosti s ním měli jen dva lidi, ostatní jen posuzují podle ceny a vzhledu. Jenže tady lidi stojí o zkušenosti, byť negativní, ne o afektované kverulantství těch, co si koupili mašinku několikanásobně dražší a teď  "žárlí" na lidi, kteří si zaplatili jen výrobek, bez přirážky za značku. Kde myslíte, že se ty vaše Štýlky a Mc Kulochy vyrábějí?Zůstaňte nohama na zemi. Kdo totiž dnes nevozí díly z Číny se na trhu bohužel neudrží. Taková je doba. A pokud mi Stenson za dva roky odejde, koupím si klidně za 3000 další "čínský šit",  v součtu pořád levnější, než "značka" (taky z Číny). Tak a teď mě, vy "kverulantští žárlivci" třeba sežerte hahaha.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 32.245 (?), 19.2.2011 16:01

  když myslíte

můj názor najdete viz příspěvek pana J.S. Děkuji, krásně vystiženo.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 19.2.2011 16:59

Kdysi jsem koupil Trabanta se kterým nebyl problém celých 6 let, měl najeto 1500 kilometrů. Pak se s ním začalo jezdit a bylo po klidu. Každých cca 500 km nějaká závada. Takže p. od Stensona zůstaňte nohama na zemi! Neznám žádnou Štýlku, ani Mc Kulocha. Ta STIHLka co znám na našem trhu má v, dnes Číně, dříve Hong-Kongu vyrobený karburátor, víc nic. McCulloch nejspíš v Číně vyrobený je, nebo také v Itálii a tam je vyrábějí na rozdíl od těch rýžových garáží, již nějaké to desetiletí. Ale jak píšete, taková je doba. Chytrák jako Vy si plácá po rameni jak ušetřil, ale jen do okamžiku první poruchy. Bývají totiž zpravidla fatální. V součtu pak to "ušetření" vyjde několikanásobně dráž než ten "drahý výrobek s přirážkou za značku". Chápu, ono to jde na nervy mít několikátý "spořivý rádoby stroj" a soused pořád celá ta léta seká stále s jedním. Kdyby totiž to co píšete byla pravda, pak nerozumím požadavkům podobných "šetřilů", "prosím opravte mi ten křoviňák co nejlevněji, stál jen 3 tisíce, tak do toho nebudu strkat víc peněz. Mám zkušenosti nikoliv z práce s ním (já potřebuji dělat a ne čekat zda se křoviňák uráčí sekat aspoň trávu), ale ze servisu a ty mi bohatě stačí. Až některý z těchto super strojů dokáže profesionálně makat v lese aspoň 2 roky, pak možná budu uvažovat že za něco stojí, dřív NE. Naopak, pro mne jsou stroje jako STIHL, SOLO, Dolmar a další zárukou spolehlivosti už jen proto, že servisuji kusy které takto pracují již 10 a více let. Myslíte, že to je "afektované kverulantství"?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 26.218 (?), 28.6.2011 10:24

Myslím, že byste koukal jak tele na vrata, jaké mají v Číně výrobní haly a technologie. Jediné co mají je velice levná pracovní síla. Nejvyšší náklady na výrobek, jsou vždy platy zaměstnanců.

Neobhajuji čínské výrobky, jen jsem taky koukal jak tele na vrata. :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 15.233 (?), 18.7.2011 12:49

Domnivam se, ze srovnavate nesrovnatelne. Pokud servisujete stroje, ktere vydrzi pracovat 10 let v lese, nejsou to krovinaky za 7000,-Kc coz je nejlevnejsi Stihl ani za 6000,-Kc coz je nejlevnejsi Dolmar. Asi to budou stroje kolem 20000,-Kc. Stenson a jemu podobne znacky nejsou v zadnem pripade hi-endove znacky, nicmene na nenarocnou praci jsou dostacujici. A co se tyka servisu, je pouze na vas, jestli vydelate za opravu Stensona, nebo zakaznika zesmesnite a on uz k vam nikdy neprijde. A to ani v pripade, kdy si koupi dum s vetsim pozemkem a potom uz bude potrebovat opravdu vykonejsi stroj...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 108.30 (?), 2.9.2011 21:38

tak k někomu kdo neumí udělat udržbu na trabantu, bych křoviňák na opravu nenesl. Neznám blázna co by koupil křoviňák za 3tis, že s ním bude každý den vydělávat v lese peníze.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 239.112 (?), 23.2.2011 18:03

Kolik benzínu si takový křovák vezme na hodinu práce se strunou a kolik s kotoučem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 97.97 (?), 11.5.2014 0:41


dobrý den. mám Stenson BC520, sice je to prý "šmejd z číny" ale na tu trochu co stím seču mi to stačí.pokud se něco někde povolilo tak to utáhnu a nebo si poradím aby se to nepovolovalo.znám spoustu značkových věcí které se zničili dřív!!!

pokud někdo tento křovinořez chce nechť si ho koupí.já ho také koupil z aukra a mám ho 4roky a bez problémů seče-náety trnek, malin i jiné stromky vemne pryč!!!-dal sem jinu strunu a zahrada 500m2 jak angický trávník, přesně ředím olej (dávám kvalitní-Husqarnu) a mažu kde se má, tak nemám problém!! nač utrácet hromadu peněz za křovinák když seču trochu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 243.170 (?), 1.6.2013 10:07

Chtela jsem se zeptat na krovinořez Stenson 520 jaka je tam svicka tu co jsem tam mela jsem jsi zabalila do novin a omylem jsem je vyhodila mohl by mi nekdo poradit??? dekuji mooc Lucka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika