Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?



J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 209.13 (?)
17.7.2012 6:13
To píšete o jaké značce? Předvedení není servis. Můžete upřesnit?
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  <  6   
      
host - 73.244 (?), 16.7.2012 23:57

Na Slovenskum budete mat s dolmarom problem, co sa tyka servisu, ak ho kupite v Cechach. Dolmar ma len centralny sevis v Banskej Bystrici.Byt Vami by som siel do toho stihlu. Predava sa vsade. Dolezite je ako mate daleko do servisu. Dolmar je inac tiez nemecka znacka. Ja som tiez takto kupil krovinorez na dialku, lebo bol v akcii. Nikdy viac by som to neurobil. Mal som uzasne problemy so sevisom. Najlepsie je si stroj chytit do ruky dat si ho predviest. Pisem len svoj nazor. Inac tu hodinu kosenia som myslel tak, ked ten pozemok bude udrziavany. Viete 20 krat 20 metrov udrziavaneho pozemku musim pokosit aj klasickou kosou za hodinu a nie este s krovinorezom Peter

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 209.13 (?), 17.7.2012 6:13
To píšete o jaké značce? Předvedení není servis. Můžete upřesnit?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 227.2 (?), 17.7.2012 11:13

Ty veci okolo sertvisu, si je potreba proverit pred koupi.Tady by to problem nemel byti, na Slovensku nevim.I ten shop internetovy, ktery masinu Vam proda, tak nektery garantuje, ze pripadnou opravu zajisti, kdyz mu to asi poslete zpatky v pripade poruchy, jenze,tj.asi neprakticke.Urcite, pokud bydlite nekde u hranic blizko, je asi servis v Ostrave, Brne.I postou se to necha poslat, telefonem domluvit, ale pripada mi to komplikovane, neprakticke.Servis v okoli je urcite potrebny.Jeste se zkuste poptat po servisu Makita, tj.vlastne koncern s Dolmarem, myslim,ze lze vyuzit i servisu Makity, myslim,ze masinu Dolmar, lze vyuzit servisu Makity a i obracene, u Makity, lze vyuziti servis Dolmar.Ale konkretni stav v okoli bydliste, jake jsou moznosti si musite, asi overit sam, v tom Vam pochopitelne vice neporadim, presne nereknu, neznam.Nebot nektere vyrobky maji stejne, jen se lisi kapotazi.Treba, jako Husqvarna a Jonsered.At dobre vyberete.Kazdopadne vsechny veci pred koupi peclive zvazte.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 227.2 (?), 17.7.2012 12:17

Ja treba vim, ze v okoli mam do 30-ti km, minimalne 3-kamenne obchody, kde se primo Dolmar prodava, kde zajistuji i servis.A vim, ze do 60-ti kilometru od meho bydliste, je tech mist nejmene 8.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 227.2 (?), 17.7.2012 15:00

Pane, jestli chcete kliknete si na Dolmar.sk, tam mate hodne uzitecnych in formaci o firme, vyrobcich a je tam uvedenych X-desitek prodejcu po celem Slovensku.Jsou tam i telefonni kontakty na servis, prodece i testy ruznych vyrobku.Muzete se podivat i na Dolmar.cz, ci Dolmar.de, atd.Ta by jste se mel vse podstatne dozvedet, pripadne se na ruznych telefonnich cislech muzete informovat, co a jak.Kdyz koupite masinu, treba i pres net, mel by ji autorizovany servis prijmout do opravy, pripadne,vse si tam muzete overit, ci proverit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 254.149 (?), 3.6.2017 14:11

10 rokov zijem vo Svedsku, mam firmu a pracujem v lese.Co sa tyka krovinorezov tak jednoznacne uprednostnujem Stihl oproti Huskvarne alebo Jonsered.Tu krovinorezmi rezeme stromy, pretoze krajina je zvacsa rovinata.Takze krovinorezy, ktore pouzivam nahradzaju slabsie motorove pily ako je napr.MS 260 alebo 550xp od Husqvarny.Z hladiska trvacnosti Stihl jednoznacne vedie aj ked nejde tak rychlo do otaciek ako svedske stroje.A ma daleko lepsi servis aj vo Svedsku.Huskvarna vyuziva skor marketing a za firmou Stihl coraz viac zaostava.Jedine co jej nemozem vycitat je design a ergonomia.S odvevotvovacimi pilami sa clovek narobi menej... ono to sice lepsie sadne do ruky, ale to okrytovanie a aj konstrukcne prvky z cinskeho plastu prilis nevydrzia.Hovorim z vlastnych skusenosti.Pilu by som si od Huskvarny este kupil, ale krovinorez len od Stihl.Mam doma tri desatrocne FS 480 a zatial na nich boli menene len spojky.Na jednej plynove lanko.Do huskvarny som po troch rokoch zacal investovat podstatne viac.A este chcem povedat nieco.Nikto tu uceny z neba nespadol.Ale ked sa clovek nauci, tak mu mozno na kosenie travy aj ten 1kw

staci.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 254.149 (?), 3.6.2017 14:15

A este nieco.Na 400 stvorcov potrebujes tak jeden, az jeden a pol nadrzky.To je dvadsat krat dvadsat metrov.Takze nepotrebujes silny a tazky krovinorez.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?10:37
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika