Alko 52 BR comfort



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 9.2 (?) 
12.6.2013 19:16

Já bych řekl, nebo tedy spíš napsal, že vysokovýkonná a dražší paliva motorům v zahradní technice nijak neškodí, ba naopak. Díky nižšímu obsahu biosložky se méně zanáší karburace i celý vnitřek motoru. Osobně už několik let do zahradní techniky používám Shell V-power a necítím žádné problémy s chodem motorů jak u křoviňáku, tak sekačky, a to ani po dlouhodobějším odstavení.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 184.103 (?), 12.6.2013 19:38

dobre, takže bez strachu idem do premioveho paliva OMV, chodil by som aj do shell, lenže mna dost obtažuje apon na slovensku Shell ktori chodia a pytaju sa zakaznikou či možu natankovat, umyt okna a neviem čo, ak by toto nebolo chodim do shell. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 10.238 (?), 13.6.2013 17:32

Martin Kulha:

problém jsem vyřešil, nebo spíš servis, výměnou zapalovacího kabelu včetně koncovky. Problém je, že jsem musel do servisu vícekrát, protože nebyli ochotni pochopit, že problém prostě na studeném motoru nediagnostikují a vždy mi vrátili sekačku s tím, že bez problémů startuje. No po dvou hodinách sečení už to tak nebylo...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 44.211 (?), 13.6.2013 17:38

bola vymenena aj zapalovacia cievka? (magneto???)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 149.89 (?), 13.6.2013 20:50

mam verzi 55 model alko 47br comfort jde o ten samy motor jen je slabsí trosku ale i tak ma dost vykonu, 9 let a jede perfektně, benzin moc resite jatam tankoval snad na vsech znamým a neznamych benzinek rozdíl zadny na chodu motoru, olej jsem jak byla nova snad i zapomnel nejaky rok vymenit, poslední roky ho menim kazdy rok už no :-D

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 134.6 (?), 13.6.2013 21:50

Tak to som rád že vam služi :) dufam aj mne bude dlho :) ja to riešim hlavne preto lebo je z rakuska a tam je ina kvalita benzinou, v nutro mam čiste takmer bez karbonu len jemne do hneda zfarbeni priestor aspon čo som videl po vybratí sviečky. nato že ma 8 rokov vyzerá užasne :) ale až zajtra ju naozaj prevetram :) nakolko idem pokosit 15 centimetrovu travu :)) teším sa moc :) a to už mám 23 rokov :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 10.238 (?), 14.6.2013 7:57

Ne, byl vyměněn opravdu jen zapalovací kabel s koncovkou. Kdo chce mít úplný klid, koupí si zapalovací kabel od nějakého renomovaného výrobce a vymění, ten by pak neměl trpět špatnou funkcí při zahřátí.

Je to asi dost individuální, protože jako perličku uvedu, že při přestřižení zap. kabelu jedním moc šikovným pracovníkem jsme při potřebě rychlé opravy vzali jakýsi zbytek zap. kabelu, naletovali stříbrocínovou pájkou a křovinořez s tím už rok bez problémů funguje :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 109.152 (?), 3.10.2016 21:42

Z mého pohledu výborná sekačka. Slouží již 14 let bez jediné vážné poruchy. Neznám co je to nenastartovat na první nebo druhé škubnutí. Motor Tecumseh Tecna Centura 50 DX, dostatečný výkon. Po celou dobu pravidelné sečení v sezóně v intervalu cca 7 - 14 dnů, velikost sečené plochy - zahrada 1200 m2, dvůr cca 600 m2. Pravidelné výměny oleje na začátku sezony, palivo naprosto běžné. Za celou dobu pouze drobné závady (syn utrhl o drátěný plot páčku plynu, vypadávající plast držáku pravého předního kola, dvakrát vypadlá pružina napínání pojezdu). Plastový nástřik v prostoru žacího nože vydržel cca 7-8 let. Za sebe beru tenhle nákup za jeden z velmi povedených ve svém životě. Velice spolehlivá a výkonná sekačka, která zvládla bez problému vysokou i mokrou trávu, když už to bylo nutné. Rozhodně bych neměnil.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika