Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, bude to znít jako reklama AGSu, ale prošel jsem již pár obchodů se zahradní technikou (pomíjím Béďu Trávníčka, Bauhausy aj.) a jsem rozhodnut pro AGS StarJet102(p6). Také jsem čerpal ze zkušeností majitelů podobných strojů a psal pár řádek do AGS. Výsledek je takový, že převodovka K46 je pro hobby použití se svahovou dostupností 10st. Pak je K62 a to s uzávěrkou diferenciálu či bez ní - v obou případech se jedná o převodovky pro profi použití se svahovkou 25st. Navíc K62 má nádobku pro sledování hladiny olejové lázně a také vypouštěcí otvor - což tyto dvě "vymoženosti" nemá většina prodávaných rádoby travních traktorů.

Co se týče motorů Briggs&Stratton jsou ve více provedeních: I/C, Intek jsou pro Hobby použití, kde je svahovka 10st jen Intek V2 22HP je se svahovkou 17st. Motory B&S v provedení Vanguard jsou určené pro profi použití se svahovkou 25st.

Pěkný den a pěné chvíle strávené při výběru toho pravého... P.K:

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika