Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejaka doba sice uz od otazky uplynula, ale ona je svym zpusobem akutalni kazdou sezonu.

Stiga rekneme od modelovych rad 2012 dodnes (2014) je stale delana v Italii, z prevazne cinskych dilu, ale nikoliv spatnych. Takovy ten obecny predsudek, ze co je z Ciny, je spatne, je hodne zkresleny. Cinane vam vyrobi to, za co si zaplatite - jedno, zda hotove veci nebo komponenty.

V pripade Stigy je to vic nez dobre a neni treba se toho niktera obavat. Spis naopak - znama, majici podobne vytizeni a naroky ja ja - zakoupila nedavno Stihl FS 87, ja parametrove temer identickou Stigu 33 D.

Stroje vypadaji, ze by mely mit cenovky presne opacne. Stihl, stojici 2x tolik, se jevi naprosto osizeny, vc. pouze jednoramenniho popruhu, mizernou ergonomii, pouze dvouzubem v baleni a zpracovanim tak - tak (vc. napr. uchyceni riditek), navic je podezrele lehoucky.

Zalezi na co to chcete, ale ne v kazde vykonove tride je nejlepsi drzet se "znacek" (proti velkym Stihlum ani slovo). JARV

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika