Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

no takze este raz by sa niekto mohol vyjadrit, ale prosim velmi velmi jednoducho, dakujem... odfotil som zase par obrazkov a prosim o vysvetlenie Obr.1 vidiet otvor na tiahlo (packu, ktora chyba ale to nie je problem), v portaly je taka sruba resp. to konci srubou, je to portal praveho laveho kolesa, podla popisu by to malo byt POJEZD

Obr.2 Nahon cepu

Obr.3 ta sruba na lavom zadnom portaly je vypinanie zadnych kolies

tak tu sa hadam nemylim :) viac ako 15 rokov to fungovalo bez problemov tak, ze sruby na oboch portaloch boli zatlacene dnu a nahon cepu bol v polohe vpredu, teda motor. zav.

otazky:

obr1 nazvem vec 1, obr. 2 vec 2 a obr. 3 vec 3 :)

teda ake vsetky kombinacie tych veci mozem urobit a na co to je dobre, lebo doteraz sa s tymi "packami" nehybalo, jedine co sa pouzivalo boli rychlosti, dopredu, dozadu, uzavierka diferncialu a brzda :)

nezaujima ma nic co je vyuzitelne v zahrade, teda kultivator a podobne, skor mi ide o to, v akych polohach ma to najvacsiu silu a v akych polohach je to najrychlejsie(inac povedane, kedy je to na tahanie a kedy len na presun po ceste)...

poprosim bud rozumne prispevky, alebo nepisat vobec, dakujem...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika