Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

122.215: šrubkou na karburátore sa nastavuje prívod vzduchu do prázdnej predajne záhradnej a lesnej techniky, aby predavač netrpel nedostatkom kyslíka v prípade, že k nemu nikto nechodí. koniec žartom.

napísal som "predpokladám", teda nie som si istý a v závere som odporučil, že lepšie bude, keď to nastaví servis/predajca, ale skúsim vysvetliť. na karburátore nie sú šruby L, H. keby tak bolo, tak L by sa nastavil prívod palivo (low - nízke otáčky) a H prívod vzduchu (high - vysoké otáčky). tu máme len jednu šrubu a problém, že pri pridaní plynu pridusí stroj, teda podozrenie na malý prívod paliva. v prípade, že sa šrubom nastavuje prívod vzduchu, tak otočením doprava (v smere hodinových ručičiek) p 1/4 sa uberie vzduch a tým zmes bude bohatšia. v prípade, že sa problém nevyrieši, tak zrejme sa tým šrubom ovláda prívod paliva, tak to treba otočiť o 1/2 proti smeru hodinových ručičiek, čím sa zvýši prívod paliva a bohatosť zmesy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika