Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Idem si kupit rosic na aplikaciu postrekov a tak mi pri rozmyslani o vhodnom type napadla mozno kacirska myslienka - musi byt motorovy? Bude totiz pouzivany na zahrade, kde mam dostatocne husto rozmiestnene zasuvky 230V a tak by pouzitie elektrickej verzie nebolo vyrazne nepohodlnejsie. Hlavny dovod, preco zvazujem tuto variantu je vyrazne nizsia hlucnost. Mam vcelku chapavych susedov, no nechcem ich zbytocne drazdit >100dB z rosica. Benzinova kosacka samozrejme robi vacsi ramus, ale pouziva sa menej casto, hoci dlhsie. Pri roseni som navyse viac zavisly od vhodneho pocasia (v zahrade som len cez vikend), preto ak by som nemohol rosit v sobotu, hluk benzinoveho rosica v nedelu by mi rosenie v nedelu neumoznil (nepisana dohoda o zakaze hlucnych cinnosti v nedelu).

Elektricky rosice som nejake nasiel, ale tie su dimenzovane na aplikaciu postrekov v budovach s objemom len 3l. Neviete ci nieco podobne vyrabaju aj klasicke firmy Solo, Stihl, cifarelli, pripadne, ci by sa taky rosic nedal vyskladat nejako zo sucasti toho benzinoveho? Dalsie vyhody elektrickej verzie by boli okrem nizsej hlucnosti aj nizsia hmotnost, nizsie prevadzkove naklady, jednoduchsia a blbuvzdornejsia udrzba.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika