Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

MS246 mám asi půl roku. Před nim jsem měl starší čínu 2Takt s papírově téměř stejně siným motorem, ale rozdíl ve výkonu a zátahu je znát celkem dost. Myslím, že i díky 4T motoru lípe zabírá od spodu.

Můžu sekat s trojzubcem třeba na půl plynu, když sekám jen měkčí trávu a nepotřebuju výkon, a bere trávu i tak dobře. Na plný plyn s trojzubcem jdu na zahradě i do hustšího porostu. Ale do lesa, kde to jsou nálety, větvičky, nejáké popínavé šlahouny, tam bych už si výkonem jistý nebyl, a díval bych se po něčem silnějším. Ale sekám doma jen zahradu, a na to mi MS246 stačí. Limit pozoruju asi jen v situaci, kdy nechám nasazenou strunovou hlavu, a přejdu z dosekávání okolo stromu a plotu až do vyšší pevnější trávy. No a tam struna už moc nestíhá, jde poznat, že motoru chybí vyšší výkon. Ale na takovou vyšší pevnější trávu právě nasazuju kovový kotouč, který je na to vhodnější. Struna se na to právě nehodí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika