Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych tuhle sekačku jen nechválil, projevují se i nějaké chyby.

Sekačka má tendenci při jízdě po šikmině zahybat dolů. To by samo o sobě nevadilo, ale jak mám pozemek ve dvou úrovních, tak se prostě drží víc dole. Je to dané také tvarem těch částí, kde se snáz "odrazí" dolů než zdola nahoru, ještě umocněné tím zahybáním. 
Tohle by měla částečně řešit možnost programování oblastí, kde jak dlouho seká. To u mě ale nefunguje.
Jeslti jsem tu funkci dobře pochopil, tak to programování je založené na tom, že nastavíte vzdálenost od základnové stanice, na které to pak začíná sekat, pro jednotlivé části. To u mě nefunguje ze dvou důvodů. Jednak se z té horní části snadno dostane dolů (naopak méně pravděpodobně) a ty procenta času tam neseká, a taky proto, že ten start u mě nefunguje. Prostě když moje sekačka vyjede ze základny, tak udělá malý oblouk a místo aby se dostala na vodící drát za základnou, tak narazí na madlo základny a dál už se o jízdu po drátu nesnaží. Vždy začne u základny. Přitom jiný kus, který jsem pomáhal instalovat na jiné zahradě normálně základnu na drát objede.
Musel jsem tedy přendat základnu do horní části pozemku. Je to lepší, ale i tak "spadává" dolů a spodek je vždy posekaný dřív. 
Není to velký problém, jen musím nastavit delší čas sekání, než kdyby nezahybala, ale škoda to je.

A ještě jedna drobnost. Jízda do kopce ji problém nedělá, ale při jízdě z kopce musí brzdit, aby se moc nerozjela. Mám v části opravdu prudký svah. No a jak neumí brzdit postupně, ale brzdí zastavením koleček, tak při tom pěkně cuká. A při tom vytřásla dva šrouby, které drží vnější šasí na těle sekačky. Pořád to drželo, zbývaly minimálně další dva šrouby, ale pro jistotou jsem je tam vrátil a pojistil těsněním na závity. Přišel jsem na to, protože na pěkně posekaném trávníku ty vypadlé šroubky byly krásně vidět.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika