Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane jsou tam 2 šrouby na kterých karbec ale i vzduch. filtr takže sundat kryt filtru filtry vyšroubovat 2 matky (10tky)  a pak už jenom odstraníte z karbece pružinku a táhlo (chce to jenom trošičku zručnoti, v některých případech i možná trpělivost) pak už jenom uděláte to co jsem psal dříve :) 

na karbeci ze spod odšroubujete šroub tuším že je taky 10tka tím se dostanete do plovákové komory upozorňuji všechno dělejte na nějaké podložce protože když něco ztratíte budete platit a to myslím doslova :D vytáhněte plovák vyšroubujte trysku (musí se vyklepnout a to pořádně) :D všechno důkladně prostříknout ničeho se nebát :) pak nahoře je šroub pro volnoběžné otáčky vyšroubovat prostříknout zašroubovat jemně dotáhnout cca 2x otočit z5 :) kdyžtak "donastavíte" při běhu motoru ještě když budete mít karbec dole tak otevřete nádrž a nechte všechen benal vytéct... já to ještě párkrát profouknu ;) snad se vám to povede :) nejsem odbodník ale takhle to dělám já a jezdím od nevidím do nevidím :) 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika