Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Skusme byt trochu ohjektivnejsi, bude to uzitocnejsie pre tazatele:

1. Stihl je slavna a uctyhodna znacka.  Ale zrovnavat stroj Stihl s temer dvojnasobnym vykonom (presnejsie 1.7 krat) je mimo mísu. Takto silny stroj Stihl ma ine urcenie ako dopytuje tazatel. Ale pochopitelne aj vyssiu spotrebu, hluk a pod. Aj ked je to akiste kvalitny stroj. Ale inej,, kategorie!  Keby sa tazatel pytal ake auto si ma kupit na dochadzanie jednej osoby 12 km do prace, ci fabiu alebo fiestu, tiez by bolo scestne ponuknut mu 10 miestny mikrobus s motorom velkym ako krava...

2. Hluk treba riesit!! HLUK JE DOLEZITY! A ne že ne!  Obzvlast v tejto zahlučnenej dobe. Žialbohu, vyzera to, ze sa v tejto oblasti az tak neorientujete, lebo by ste vedeli, ze bel je logaritmicka jednotka cize zjednodusene povedane, do istej miery linearizuje velmi nelineárny priebeh exponencialnej funkcie a tym aproximuje ucinky zvuku charakteristike ludskeho ucha. Inymi slovami: tých vasich " pár decibelu " teda moze znamenat NIEKOLKONASOBNE!!! zvysenie akustickeho vykonu resp. akustickeho tlaku. A to uz je nieco! Uz zdvojnasobenie hluku je strašne moc. Nebagatelizujte to. Nahluchlych je cim dalej, tym vic.

Bely resp. decibely nie su   linearnym priemetom fyzikalnych ucinkov ako su napr. percenta. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika