Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To jsou ty základy, které mi chybí Opravdu nevím jestli se louka hnojí nebo ne, přeci jen jsem městské dítě... Ale učím se rychle:) Na druhou stranu vidím tady v okolí co udělá neudržovaná louka (je plná šípkových keřů) a neudržovaný sad (teď už spíš les) a neudržovaná zahrada (za 20 let už bez debat prales), takže chápu že sekat a udržovat se to prostě musí.

Osobně by se mi tam líbila pestrá louka s pár ovocnými stromy, četl jsem že se to musí sekat často, ne jen dvakrát ročně a pokud možno co nejlehčí mechanizací, ideálně ručně. Kosu mám, ale je to dřina a v podstatě bych asi nedělal nic jiného než to. Takže hledám něco použitelného, ale zas abych nemusel kupovat traktor. Mám totiž k tomu ještě zahradu/sad přes 3tis metrů, která má ještě větší sklon než ta louka. Sousedi to tu sekají převážně křoviňákama. Taky jsem to zkusil, ale je to neskutečný randál. Z té louky jsem dal křoviňákem asi pětinu a pak ho odložil jako na tu plochu nesmyslný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika