Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,
již několik dní sleduji problém, ale stále nemohu odhalit čím by mohl být způsoben. Mám motor GXV160 s převodovou skříní DSK317/S. Vari je stará 10let, ale polovinu času nic nedělala. Vari toto začala dělat již před dvěma roky, ale vždycky se nějak rozjela do kopečka, ale včera jsem naložil o maličko více a kopec jsem myslel že se nerozjedu ani skoro nevyjedu(a přeložená určitě nebyla).

1) Včera jsem vozil hlínu na zahradu, která je vzdalená asi 500m a po ceste jsou dva kopecky. Jeden u silnice, kde samozřejmě musím vždycky zastavit, ale pak už je problém se rozjet a to i když nic nevezu a to jezdim na 2 když jedu bez nakladu i s nákladem prootože na 3 bych mel co delat aby se rozjela. Na 1 mi vyjede všechno, ale nemohu pres silnici jezdit na 1 to bych ji nikdy neprejel. Na rovince to jeste jde ty rozjezdy ale do kopce to je utrpení. Ty kopce nejsou tak hodne stoupave. Měli jsme ještě Terru Vari dvoutakt a s takovym nákladem jsem se rozjížděl do obou kopců bez problému na 2. Poté jsme koupili čtyřtakt od znamého, kterému ležel ve stodole, protože s dvoutaktem se nám špatně dělali polní prace a hlavně čtyřtakt je na tyto práce super orba, kultivace apod. ale s vozíkem někam jet je utrpení. Když jsem zkoušel odpojit vozík a na dvojku se rozjet do toho kopce tak úplně v pohodě.

Nevím jak ten zvuk popsat, ale při rozjezdu to je jako když se začnou klepat závaží v kolech, ale to trvá tak 2vteriny a pak se vetsinou v poho rozjede.

Nevíte, kde hledat chybu nebo čím by to mohlo být způsobené? Obložení spojky jsem kontroloval OK, protikus ke spojce OK, válec a hlavu válce vše OK už vážně nevím, kde hledat chybu.

Předem děkuji za odpověď

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika