Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

uvažuji nad koupí nějaké zahradní techniky. Měla by sekat zahradu u RD cca 3-5000m2 (90%rovina+ svah k potoku), menší arboretum u rybníka včetně sekání hráze a břehů rybníka. Taky cca 5000m2 a pak nějaké další plochy, na rovině. Celkem cca 10.000m2 pravidelného sekání.

Nyní si půjčuji rider 216, ale je to jenom zadokolka a ve svažitém terénu nestačí.

Dále jsem uvažoval na traktůrkem 4x4 kvůli sběru trávy, ale výběr je značně omezený a nabízí ho v podstatě jen stiga z renomovaných značek, a upřímně máme sekačku STIGA a kvalitou nic moc. Dále je těžiště traktůrku výše a to by mohlo být pro dané účely limitující. Plus horší manévrovatelnost.

U husqvarny kupuju lesní techniku ve větším a spokojenost s kavlitou a zázemím místního servisu. Proto bych rád cílil na tuto značku, ale nechci být předpojatý.

Již delší dobu mám zálusk na rider řady 300 a potřeboval bych trošku poradit ohledně výběru. Výše zmíněné ridery se liší pouze motore,, kdy r 320awd je jednoválec, který údajně vydrží 500 hodin provozu a 316 AWD je dvouválec, papírově lehce slabší, ale trvanlivější motor (údajně 1000 hodin). Finanční rozdíl he cca 35000 v neprospěch dvouválce.

Jezdil jsem z oběma, ale na jiných plochách. Tudíž srovnání nemám moc relevantní. S dvouválcem jezdím z půjčovny a výkonem +- dostatečný, je tam vyšší papírový kroutící moment než u jednoválce.

Tak a teď babo raď. Celkově bych se rád vč. žacího ústrojí dostal do 200.000Kč.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika