Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Drtič je stroj, do kterého převážně tlačíte svazek větviček.Jakmile přestanete svazek tlačit, nic z toho nepadá.

Štěpkovač je stroj, ke kterému jednou přitlačíte svazek větviček a už si je převážně posouvá sám.Vy se věnujete dalšímu svazku a jeho přípravě na drcení.Takže rychloběžný drtič a pomaloběžný štěpkovač.Aby jsme si rozuměli.            

Mám pravdu a nebo už dělají drtič, který si sám posouvá na nože? Jestli ne, tak proč bych si ho měl kupovat?

Velikost štěpků a vhodnost do kompostu.?Tak vše, z čeho já udělám štěpku, protože po drtiči u kterého jsem umíral bezmocí jsem si koupil štěpkovač, tak ani deko jsem nikdy nedal do kompostu.Vše dáváme na mulčování ke keřům, cestiček mezi jahodama, rajčatama a máme málo.A velikost štěpky?Cpeme tam od jehličnanů a ž po nějaké měké stvoly, které by jste do drtiče an nedali.Velikost?No když tam necpu 4cm větve, taky proč, tak je malá.Drť máme v ruce jenom jednou, po roce ji nikdy nevidíme, že by jsme poznali, kde byla cestička.Proč bych si proboha měl kupovat drtič, brousit nože a tlačit to tam?To bych chtěl vysvětlit.

Kompost?To je taky umění.Jak míchat sušinu a mokřinou šlapat, nešlapat,bakterie, žížaly,nebo přehazovat.Zalívat.??I piliny tam můžete najít když to špatně do kompostu uložíte.To jsem chtěl naznačit.A to nejsem žádný zahradník.Jen koukám když to přehazuju a je to potřeba.I JZD přehazovali komposty

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika