Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám na sekačce také BS quantum (OHV) a k vámi zmiňovaným 800 hodinám (za které děkuji, tenhle údaj jsem ještě neslyšel) nebude mít zas tak daleko. 

Já jsem měl problém s teplým startem. Při provozu se zahříval zapalovací kabel a pak to nechtělo startovat. Studené taky nejsou to co bývaly u nového, napumpovat primerem musím spíš tak 8x než 3x. Ale chytne vždycky. Motor při provozu sem tam jemně jakoby "prskne". V jednom servisu mi řekli že je potřeba přebrousit sedla ventilů, v druhém že na těchto motorech cokoliv, ale rozhodně nebrousit sedla ventilů. Tak teď babo raď.

Dále dejte pozor u oleje kromě jeho množství také na jeho konzistenci. Jednou mi (zřejmě nekvalitní olej) v podobné sekačce jakoby zhoustl a byť ho bylo ve vaně dost, rozstřikovací mechanismus ho asi dostatečně nerozstřikoval. Výsledkem bylo přidřené horní ložisko na klice a ložisko na ojnici.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika