Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

DIk za odpoved,

zacnu od konce, stabilizator uz take pouzivam, k tomu mi bylo porazeno OMV Carrera 100 - pry je bez bio slozek a tim vydrzi vyrazne vic - neznam do puntiku legislativu, myslel jsem si, ze do vsech benzinu musi byt pridano - ale neresim to, zkazit tim nic nemuzu a pri spotrebe, kterou mam na tyhle stroje cena benzinu nehraje zasadni roli, do dvoutaktu radej nalivam jakysi alkalicky, chemie me nikdy nebavila, Aspen 2t dvoutaktní benzín HUSQVARNA ale pry vydrzi ctyri roky, litr je za 120, do tisicovky rocne se vlezu. I kdyz, krovak od Stihlu prezil i klasickou 95 pres zimu uz asi 10 let... Jestli to neni jen marketing, jak zelezo ve spenatu nebo dvoje miti vlasu samponem ;-).

Orat budu muset, ale nic moc velkeho a nepredpokladam, ze Vari a Robot se v ramci vahy moc lisi. Na Robotovi mam dve plus v tom, ze je silnejsi (nabidku mam na 9HP) a spojku pro naradi v predu. Takze toci i kdyz stojim a v ramci toho, ze chci kosit 2m vysoke byliny, to mozna bude k nezaplaceni. Nez couvat, rozjet, a zase couvat a zase rozjet dopredu.

Jak se s Robotem zataci? Na asfaltu, na poli?

Dik

Lubos

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika