Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky za odpovědi, věřím že mi moc pomohou.

Typ motoru je Honda GXV 160 PJ-5V PROFI r.v. 2001

Když jsem prvně oddělal plovákovou misku tak tam byly 4 černé šupinky o průměru  asi 0,5 mm.  Servisák mi vyměnil silikonové hadičky za černé gumové. Když jsem včera vyndával karburátor, tak jsem musel u filtru paliva jednu hadičku odpojit, ale to byla celkem fuška a pak jak jsem jí dával zpět, tak to bylo ještě horší. Chci říct že se možná s té hadičky "vydře" část gumy a tyto kousíčky se pak mohou pstupně uvolňovat do karburátoru. Ráno jsem totiž pustil benzín a plovákový ventil jej nebyl schopen zastavit, tak jsem znovu sundal plovákovou misku a v ní byly nepatrné černé tečky velikosti prachu. Nechal jsem vytéct deci benzínu přes plovákový ventil (do sklenice) a znovu nasadil misku. Benzin již pak plovák dokázal zastavit, ale mám z toho divný pocit. Přemýšlím jestli by nebylo lepší vyměnit ty černé hadice za průhledné "silikonové"?

Motor v plném tahu pak běžel pravidelně, jen dvakrat mu klesly otáčky, ale jen na okamžik  (tak tři takty, bud nehodil jiskru, nebo nějaká nečistota). Volnoběh se mi zdá trošku nepravidelný, jakoby si nepatrně přidával otáčky a pak zase klesly, ale je to nepatrné jen se mi zdá, že dříve byly otáčky na volnoběh konstatní - stálé.

Obrázky:

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika