Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem nakonec tu Husqvarnu 580BTS nekoupil, naskytla se možnost koupit za čvrtinovou cenu obdobný výrobek a tak jsem neodolal a koupil výrobek s parádníma parametrama a stejnou filtrací made in Japan. Jako rezervní třetí (ještě mám elektriku) jsem vzal jednoručku od Husqvarny.

Jedním slovem paráda, foukač krásně chytá napumpuju dudlíkem a 3x zatáhnu když je studený a na drc když je zahřátý, všechno poctivé díly a šrouby a ta filtrace je taky super, povolí se dvě plastové matky nahoře co jsou vidět na obrázku a ve vnitř je cca 1,5cm molitan a ještě vlnovka s papíru něco jak filtr u staré škody 120. Foukač fouká jako prase minimálně 5x tolik co elektrika, foukal jsem s tím i popadaný jablka. Halu už jsem taky uklízel a je to fantastický, hrnu všechen prach před sebou a ventilátory na stropě to krásně berou, komínový efekt. Zkoušel jsem i ježdění na skateboardu jako na tom videu, ale to mě zklamalo, malinko tomu chybí větší průtok, už už jsem se rozjížděl ale Husqvarna přecijen přečerpá víc kubíků za minutu, úsťová rychlost je ale podobná 92km/hod. vs 90km/hod. Každopádně nové Hitachi mě stálo 5k a to je oproti 580BTS rozdíl co těch pár metrů vzduchu navíc neospravedlní. Házím sem foto foukačů s kterými pracuji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika