Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Opravím Vás - máte motor GSV, že? Měl jsem možnost porovnat oba stroje přímo v terénu. DAKR je katastrofa: špatně seče přerostlou trávu (namotává se na rozmetadlo), lítá na vás hromada bordelu, sekačka je po práci jak prase. O pojezdu ani nemluvím - ten je tak vychytaný, že při rozjezdu musíte sekačku tlačit, aby se rozjela. Při změně rychlosti pojezdu musíte odmontovat přední i zadní kryt a při demontáži využijete nářadí. Brzda disku z kusu pryže. Kvalitu si prostě představuju jinak, třeba Panter FD2, to je super stroj s pohodnlnou obsluhou a dobře se s ním maká, ale Tekton, za to bych konstruktéra vyhodil na hodinu.

Lucina je proti tomu jiná třída - tuhý disk se čtyřma noži a větší setrvačnou hmotou (menší spotřeba benzínu, motor se tolik nenadře s roztáčením), perfektně krytý disk a seče jako ďas, navíc je úplně jedno, ajký motor na ní je, jestli GCV nebo BS 850, výkon je stejný.  Lucina má tuhou nápravu, ale přejezdy a otočky jsou bez problému, jen je prostě třeba využít trošku víc síly. Ve svazích to Lucka dává úplně na jedničku, když ji chytíte za řidítka, vytáhne vás do kopce (tohle zkuste s Dakrem a budete kupovat brzy nový řemen pojezdu, spálí se). Změna rychlosti jízdy je hotová během deseti sekund a bez nářadí. Ergonomie ovládání je parádní, všechno po ruce a nic netlačí do dlaní. Za mě jednoznačně Lůca!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika