Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Koukněte, mám podobný problém jako Vy a podobnou výměru lučních porostů na zahradě, ze které rozhodně nehodlám vyrobit častým sečením mrtvou plochu "anglického" trávníku a ani tomu nehodlám obětovat čas.Mulčování je nesmysl.

Na tom stroji strávíte dost času a v tom případě je důležité, aby stroj nebyl hlučný a aby neměl zbytečně vysoké vibrace.Tam se přímo nabízejí motory Honda(točivý moment, nízký hluk, malé vibrace, relativně dražší údržba).To samé platí pro motory Kawasaki. U motorů Kawasaki je slabinou minimální servisní síť.Jsou ale stejně spolehlivé jako Honda.U obou mi připadají ve značkových servisech zbytečně drahé běžné servisní položky (olejový a vzduchový filtr..).

Kubota bude s tím výkonem odpovídat cca 17 koňovým benzínům, vstup trávy do koše vynikající.Jen mám pocit, že tyto moderní naftové motory jsou vysokootáčkové a můžou mít časem problémy jako moderní auta.

Z těch skutečně bytelných stojí za zmínku Wisconsin- stejně řešený výhoz trávy mezi zadními koly jako Kubota nebo Iseki, ale výkonné naftové modely mají moc vysoké těžiště. Sedíte vysoko a nevejdete se pod větve apod.Na víc je to taková hůř ovladatelná kovařina.

Prostě z hlediska komfortu obsluhy Kubota, Honda, JD, o ostatních parametrech a vlastnotech se tady můžeme všichni svorně dohadovat donekonečna. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika