Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

i mě letos čekala koupě nové sekačky. Mám dvě elektrické, které jsou bohužel obě nefunkční. Vzhledem k jejich věku jsem se rozhodl neopravovat a rozhodl jsem se pro benzínovou, díky členitosti pozemku, různých překážek, zákoutí a vycouvávání pro sekačku bez pojezdu.  Veliké plus je za sebou netahat kabel.

Jeden den jsem obětoval svůj čas a pár sekaček jsem si dojel do prodejen v našem okolí s lesní a zahradní technikou tzv. "osahat ". Jedna měla to, druhá zase ono. Sekaček je na našem trhu mraky, ale vybrat tu správnou.

Nakonec jsem koupil sekačku Viking základní model MB 248 s motorem BaS 450 bez pojezdu. Ve srovnání s el. Sigmou 1300W, kterou jsem měl téměř 10 let s hmotností 21 kg, jsem s Vikingem, který je o 6 kg těžší, méně unavený díky uložení kol v ložiskách. Pozemek, který jsem s posekáním a úklidem trávy s el. 1300W sekačkou dělal více, než dvě hodiny, jsem do hodiny zvládl. 

Musím potvrdit slova pana Radka, že se skutečně jedná o Mercedes mezi sekačkami. Záruční a pozáruční servis, kvalita,tradice, zkušenosti a hlavně žádná Čína! Samozřejmě, že si připlatíme. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika