Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co se týče řetízkové hlavy, koupil jsem si Brogio se čtyřma sedmičlánkovýma řetízky. Moje zkušenosti při provozu s Dollmarem 400: odzkoušel jsem celkem čtyři varianty uspořádání (dva, čtyři řetízky s krytem a bez krytu). Čtyři řetízky chcou silnější mašinu. Nejlépe křoviňák pracoval se dvěma bez krytu. Možná by stálo za to zkusit jen pět oček na řetízku, ale já si raději koupil nový křoviňák. Až ho trošku zaběhnu, dám na něho řetízkovou hlavu.

Proto mám ještě dotaz. N Dolmaru používám poloautomat Oregon a strunu Duoline plus, na nové Husqarně mám poloautomatickou hlavu T55X, která se mi po tydnu testování zdá jako perfektrní. Oproti oregonu má větší průměr, dělenou cívku a hlavně jemnější podávání struny. Originální struna se neláme ani ve značné hmotě. Až ji vypotřehuji zkusím do toho dát Duoline, ale asi to nebude ono (dost se mně utavovala ve hmotě). Jelikož jsem se nikde nedočetl, co je v hlavě T55x za strunu (odhaduji WhisperX 3.3mm), rád bych se Vás na to zeptal. Mám odzkoušeno množství strun (Oregony Duoline, Duoline plus, Nylium 5,4, Oranžové hranaté atd), ale nejlepší se mi zdá ta originál v T55X.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika