Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Teoreticky ano, ovšem otázka je "na jaké úrovni".Osobně mám zkušenost takovou, že u HQ mají hodně velkou honičku sami se sebou a dealeři Hondy - těch dobrých je velmi pomálu. Působí buď dojmem, že černému řemeslu rozumí, k moderním strojům se ale chovají stylem "kladivo" a celkové jednání je otřesné, nebo naopak velice kultivovaní slušňáci pro které před koupí nic není problém, ale kteří např.sekačku pomalu nedrželi v ruce. Působí to dojmem klouzání na vlně vynikající pověsti motorů Honda a o dovozci to leccos vypovídá.Ceny celkově nechutné ,nehledě k nedávným zkušenostem na tomto fóru o (ne)uznávání závad v záruční době Hondy.Hustota dealerské sítě je sice príma, ovšem...? 

Což nic nemění na mé zkušenosti se sekačkami Honda, kterým se celkovou kvalitou a promyšleností konstrukce vyrovná máloco.

Nehážu všechny servisy a prodejce HQ a Honda do jednoho pytle, ale za mě vzhledem k hustotě dealerské sítě .       Nebo právě proto???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika