Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak těch 5 ha není až takové neskutečné drama, kor když budete ve skutečnosti obhospodařovat jen část.

Požadujete co nejmenší poruchovost a jednoduchý servis- v tom případě pro Vás jistě nebude ideální řešení starý Zetor v ceně 100.000,-Kč-nic proti němu, ale za tu cenu Vám nikdo nic dobrého nenechá. Přesně Váš problém jsem řešil před pár roky také a sám za sebe musím říct, že dobré Zetory Vám buď nikdo neprodá(a už vůbec ne za jednostotisíc) a nebo jsou už dávno v Polsku.Taky tam může být zanedlouho i ten Váš.

Pokud budete udržovat cca 2-3ha já osobně jsem si nechal po několikaletém hledání dovézt starší traktor původem z Japonska(pár lidí to sem vozí jako Kubotu, Yanmar Iseki...)a dovedou to odservisovat.Je ovšem potřeba vybrat si solidního chlapa, odkaz sem dávat nebudu ale poradit můžu. Tyhle mašinky, pokud mají málo motohodin, jsou k neutahání. Spotřeba nafty minimální, žádný velký hluk, rozumná váha na podmáčený pozemek, nezničitelné originální pneu, pohon 4x4-v mém případě s dvojitou redukcí tzv.mikropojezd-kdo nevyzkoušel nepochopí.

Navíc neexistuje únik oleje od nikud!!! Japonská spolehlivost a vychytanost bezkonkurenční.Chce to slušné zacházení, cena dílů ale není nijak extrémně vysoká.Pochopitelně je třeba vyhlédnout si co nejnovější kus.Nářadí je neuvěřitelné množství, není ale možno použít nářadí z velikých traktorů. Osobně jsem zatím nadmíru spokojen, ořu cca 0,5ha, mulčuji cca 2ha, tahám dříví z lesa apod. Využití rozmanité, díky velikosti se vejdu všude. Výkon dle výběru, ovšem podle výkonu i cena.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika