Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, 

prosím o radu. 

Mám asi 8 let starý exemplář cornus florida var. rubra. Stromek je docela pěkný, rozvětvený, listí taky není problém, ale květy ano. Vloni jich měl asi 5, celkem ucházejících, konečně ze sebe něco vydal po všech těch letech, a ačkoliv byly květy mírně pokroucené a jakoby deformované,  byly skoro podle mých představ. Listeny byly skutečně růžově vybarvené, jen jich mít víc. Tedy květy, myslím tím růžové sterilní listeny kolem pravých květů.

Letos je obsypaný, jásala jsem, ale je tu jiný problém- listeny jsou jakoby zaschlé, sotva centimetr velké a zelenavé, maximálně trochu do béžova. Když jsem se byla podívat v zahradnictví v Líbeznici, všimla jsem si, že tam mají s tímhle dřínem tentýž problém, takže by to mohlo být počasím. Ale taky to mohou být temné vlivy zodiakální, už prostě nevím.. líbezničtí taky nevěděli. Máte s tím někdo zkušenost? 

Díky Pláma

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika