Nakládání masa na uzení vařením v slané vode



host - 90.5 (?) 
12.3.2017 10:26, zobrazeno: 9818x
Dobrý den, ahoj, chci se zeptat, někde jsem četl, ze naložit maso na uzení není potřeba tak dlouho, ale stačí jej jen uvařit ve slané vodě okapat nechat vychladnout a dat do udírny. Prý je výborné. Mate s tím někdo zkušenosti, recept, atd???
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 243.114 (?), 12.3.2017 13:24

Takže z toho budete mít vařené očouzené maso wink

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 111.8 (?), 12.3.2017 15:55

Maso se nemusí nakládat na dlouhou dobu.Stačí ho nastříknout 24% solným roztokem (na kilo masa 1dcl solného roztoku).Za 2 dny se může udit.Maso se před uzením navaří ale jen se rozvlaží v teplé vodě 80C cca 45min.rpstylle@seznam.cz

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika