Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám pro Vás pár postřehů. Udírna se před vložením masa musí velmi dobře rozehřát (vysušit). Je normální, že při zatápění se na stěnách (nebo na kouřovodu) sráží vlhkost. Já topím ve zděné udírně první dvě hodiny (bez masa...) určitě přes 100°C. Po vložení masa do udírny pak může jít teplota po nějaké době dolů (po osušení masa), tzn. na nějakých 70-80°C. Topím suchým dřevem, nejčastěji buk a ovocné dřeviny. Každá udírna má své specifika, ale určitě by neměla "dehtovat".

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika